Mellanland för att sen jobba igen..


Är bara hemma för att mellanlanda lite samt äta för att sen ge mig iväg till jobbet igen, vi ska ha en bokning på caféet idag så då får man rycka in och hjälpa till lite.

Det är något svalare idag så det känns skönt tycker jag, visst jag älskar värme men det kan vara skönt om det är lite svala vinda med. Det är en sån där perfekt dag att passa på och testa några nya smak av kaffet jag fick hem, iallafall så kommer det upp ett ny ”Christer Testar” senare idag. Vilken smak kommer jag inte avslöja, men det är den första som jag gör i samarbete med Dolce Gusto.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/mellanland-for-att-sen-jobba-igen/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

En tanke om “Mellanland för att sen jobba igen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *