Mattor är inte min grej..


Jag gillar inredning, men det där med mattor har nog aldrig varit min grej. Är mycket medveten om att det är snyggt samt väldigt stilrent att ha dem i sin lägenheten, är ganska säker på att de skulle passa mycket bra hos mig med. Så nu är jag på jakt efter någon som kanske skulle passa bra hos mig.

Har hitta en som jag verkligen skulle vilja ha, tyvärr så har jag bara hittat den på Wish. Hade hoppats kunna hitta den på lite närmare håll så att jag slipper vänta så länge på den, tycker dock priset var överkomligt på Wish. Sen vill man lägga nästan 2000 kr på något från Wish när man inte redigt vet hur kvaliteten är på den.

Om ni har några tips på vad jag kan finna denna mattan på närmare håll så får ni gärna skriva det i kommentaren nedan.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/mattor-ar-inte-min-grej/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *