Lotusblomma – Renhet och Harmoni

Något sånt här hade jag tänkt mig

Efter sommaren ska jag fortsätta bygga vidare på min arm, det ska komma dit lite skuggning och även en lotusblomma som ska var under mitt ankhkors ,  jag vill ha den för att den står för renhet och harmoni . Det här något som betyder otroligt mycket för mig, efter många år där jag inte kunde hitta någon harmoni alls i mitt  livet så har jag nu funnit det och med det känner jag mig renare och friskare i kroppen.  På något sätt så har åren där jag levt själv fått mig att finna en insikt i livet och även lärt känna mig själv, jag har även fått mer i insikt i min diagnos och med den lär känna mig själv bättre.

Lotusblomman är det sista som ska dit innan skuggningen kommer och vågorna börjar ta form runt underarmen, ni kommer att kunna följa min resa mot en hel sleeve sakta men säkert. Jag ska försöka göra lite filmer om det hela så fort jag kan men tills dess så får ni nöja er med en den videon jag gjorde för tre månader sen.

 

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera