Lördag och bloggwork!


Godmorgon min vänner!
Idag är det lördag och jag sitter här med en mugg kaffe, min kära sambo ligger och sover då hon har jobbat tidigt på morgonen. Vi ska idag tvätta och plocka lite i lägenheten, men det blir först när Anna har vaknat. Nu ska jag sitta och förbereda några inlägg som ska publiceras under dagen.

Bland annat så ska vi gå igenom det här med att vara egenanställd.

Hur fungera det?
Vad ska man tänka på?
Hur gör man för att bli det?
Fördelar,nackdelar?
Dessa frågor hade jag tänkt ge er svar på i ett kommande inlägg.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/lordag-och-bloggwork/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Lördag och bloggwork!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *