Lördag | Nygammal dator på plats!

Godmorgon min vänner!
Igår fick jag äntligen igång den datorn som jag trodde var sönder, det visade sig bara vara ett litet glapp i sladden till laddaren. Det hela gör att allt kommer bli mycket lättare för mig nu, snabbare dator gör att jag lättare kan jobba med videoklippen som jag planerat göra. En snabbare dator gör även att jag mu kam använda program som den förra datorn inte klarade av. Att ha en någorlunda snabb dator är er nästan ett måste när man jobbar som jag göra, så lite extra glad är jag allt idag.

Men den största fördelen med det hela är att min dotter får tillbaka sin dator nu, det är absolut inte den snabbaste datorn men den räcker till det hon använder den till.

Förövrigt så var vi igår och köpt färg till vardagsrummet, ni få snart se vilken färg det blev som vi valde.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/lordag-nygammal-dator-pa-plats/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Lördag | Nygammal dator på plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *