Lite saker jag önskar jag hade råd att köpa (Sponsrat)

Många vet att jag gillar armband och smycken, här är lite av vad jag skulle vilja ha och som jag tycke är grymt snyggt, passade på att slänga med en extremt snygg skjorta som jag fastande för. Den tror jag skulle klä mig grymt bra och det är dessutom något jag gillar.

 

ASOS Overdyed Shirt In Acid Wash – Blue / Reclaimed Vintage Chain Ring – Silver / Ted Baker Plaited Wrap Leather Bracelet – Black / Ted Baker Plaited Wrap Leather Bracelet – Green / Reclaimed Vintage Bracelet With Skull – Black

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/lite-saker-jag-onskar-jag-hade-rad-att-kopa-sponsrat/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

5 Kommentarer på "Lite saker jag önskar jag hade råd att köpa (Sponsrat)"

avatar
Therese
Gäst
christerholm.nu
Gäst

Ja de var väldigt snygga..

zyllah.com
Gäst

Ah, indeed snygga. <3

christerholm.nu
Gäst

jepp Den är grymt snygg 🙂

Liv Ringström
Gäst

Så snygg ring!

wpDiscuz