Lite nytt beställt

andersson-bho-10(197866)_1_Normal_LargeNu har jag varit i farten igen och beställt en ny sak till mig själv, den här gången blev det ett par hörlurar som är trådlösa. Varför beställde jag de här nu då, en mycket bar fråga skulle man kunna säga. Sanningen är den att jag är ohört trött på sladden som som jag trasslar in mig i hela tiden. Så det är klart jag köpte de här fina hörlurarna till mig.

För er som undra om jag aldrig köper något till min dotter, jo det gör jag men jag försöker undvika att ha med henne med i bloggen. Jag vill undvika att hon exponeras så mycket, det räcker med det hon redan blir av de bilder jag tar på henne.

Förövrigt så har jag nu börjat odla skägget igen, snart är det ute och jag kommer känna mig hel igen.

 

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/lite-nytt-bestallt/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz