Lite nya byxor till mig

Jag är en person som verkligen hatar allt som har med jeans att göra , jag tycker det är jobbigt att bära och jag känner mig som en stoppad korv i dem, men i chinos så känner jag en sån befrielse och jag tycker om hur de sitter på mig med. Jag har ett par stycken men har nu hittat ytterligare några på Topstreetwear som jag ska köpa, dels för att jag behöver nya och dels för att jag tycker de är så snygga.

Jag hittar ofta bra kläder till hyfsade priser just på den sidan, sidan har väldigt blandat med kläder men det mesta är street men det gör inte så mycket då man bygger sin egen still med åren, känner man säger i sig själv så kan man bygga sin egen sin egen still av vad som helst.

150813_2__1150815_1_

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/lite-nya-byxor-till-mig/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz