Läkning av mina tatueringar

IMG_20160716_224148_3CSDet har gått ett tag sen jag tatuerade in texten ”Memento Vivere” som betyder ”Kom ihåg att leva” så jag hade tänkt visa hur läkning blev nu innan jag börjar tatuera vidare, trotts att mina tatueringar tar lite längre tid att läka så tycker jag ändå att de blir väldigt bra när de väl har läkt.

Så nu kommer den stora frågan läkte Yin och Yang lika bra som texten, ja det gjorde den och den och jag så jädra nöjd med den när den väl hade läkt så jag har tankar på att bygga vidare på den lite.

Som ni ser på bilden så har även mitt ankh kors med vingar läkt jättefint och det är också redo för att byggas ut, vad alla min tatueringar betyder och vad de står för kan ni hitta här.

tattoee

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/lakning-av-mina-tatueringar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz