Köpte ett nytt duschdraperi på Wish.com

Surfade in en kort sväng på Wish.com och hittade ett så jädra snyggt duschdraperi, det var ett sånt där draperi man inte kan låta bli att köpa för det passa så jädra bara in hos mig draperi. Okej ni dömer mig här och nu men jag är ganska säker på att även ni hade köpt det om ni gillat den stilen lika mycket som jag gör, dödskallar och fjärilar är så jädra snyggt och jag har titta ett par gånger på just det här och nu slog jag till och köpte det.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/kopte-ett-nytt-duschdraperi-pa-wish-com/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

6 thoughts on “Köpte ett nytt duschdraperi på Wish.com

  1. tycker det va ascoolt!!!!!!!
    Har haft mitt väldigt länge är sååå sugen på att köpa ett nytt 😀 ska ta en titt tror jag 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *