Just Give Me A Reason


Pink är en av få sångerskor som jag ser upp till,denna sångerskan är helt fantastik och har trollbundit mig med sin röst. Låten Just Give Me A Reason som hon gör med Nate Ruess är helt magisk och för trollande, ska villigt säga att jag hade väldiga svårt för hennes tidigare låter men har börjar uppskatta hennes musik mer och mer. Om jag ska vara ärlig så tycker jag hon behärska de flesta gener inom musik och jag är ganska säker på att hon skulle passa som hårdrocksmusiker:P. Vad tro ni ?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/just-give-me-a-reason/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Just Give Me A Reason"

avatar
zyllah.com
Gäst

Älskar också den låten!! <3

christerholm.nu
Gäst

Ja den är grym…

wpDiscuz