Jokern en favorit bland psykopater!

suicidesquad_slider

Något jag alltid gör när jag mår dåligt så är det webbshoppar, det går helt enkelt ut på att jag lägger saker i min varukorg i diverse butiker på det sättet känns det som att jag ska handla men jag gör det inte. Det blir lite som att fönstershoppa men här går man ett steg längre och faktiskt lägger dem i varukorgen. Men den här gången har jag hittat lite nya roliga saker att köpa, en ny kopp och sen en urtjusig T-shirt med min favorit psykopat Jokern.

Vet ärligt inte varför jag gillar honom så mycket men psykopater har alltid fascinerat mig och det är väl så att en liten del av mig ser dem med skräckförtjusning och nästan.

wb-30-ss103-m3
SUICIDE SQUAD JOKER COFFEE MUG
wb-1-ss017-b
JOKER – DAMAGED T-SHIRT
Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/jokern-en-favorit-bland-psykopater/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz