Jag måste göra det..


Godmorgon mina vänner!
Hur är det med er denna fina lördag, det här är sista lördagen den här månaden. Snart vankas det Valborg för hela slanten här, inget jag själv firar men det är en stor dag för oss på jobbet då det är den dagen som vi öppnar upp caféet för säsongen.

Började för någon dag sen på ett inlägg om min biologiska pappa men vet ej hur jag ska fortsätta med den då jag egentligen bara har lite papper från honom samt några bilder. Men jag känner att jag behöver skriva av mig lite, han var ändå mitt kött och blod.

Det kommer att komma upp något inlägg om det hela, kanske kan det hjälpa mig att bearbeta det hela..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/jag-maste-gora-det/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

One thought on “Jag måste göra det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *