Jag har något att erkänna…

Jag har något att erkänna, tavlan som jag skrev om i inlägget Den magiska Canvastavlan.. var den jag hade tänkt mig, men sanningen är den att det blev inte då jag inte kunde få den att passa in där jag hade tänkt mig den. Med skam den som ger sig, det blev en annan som jag är säker på kommer passa perfekt.

Nyfikna nu?

Kan tänka mig det, men ni får allt vänta tills den är uppackad och monterad.

Tanken är att jag ska göra en lite kortfilm där jag montera upp den som ni sen ska kunna se på Youtube.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/jag-har-nagot-att-erkanna/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Jag har något att erkänna…"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

spännande 😀

christerholm.nu
Gäst

Se videon så vet du vilken det är..

wpDiscuz