Jag fyndar som bara den just nu

Fynden bara ramlar in just nu , var på Jysk och kollade runt lite och hittade där den här snygga hissgardinen som jag tycker klä mitt kök redigt bra. Nej stjärnan är inte en julstjärna utan en som jag alltid har uppe, tycker det är redigt snyggt och klädsamt med stjärnor. Men över till hissgardinen den blev min för 30 kr, men ska sägas att jag behövde sätta en metallskena för att den skulle hålla sig rak.

Snyggt blev det och jag är redigt nöjd med resultatet.

Var även inne och fyndade lite på Lidl, hittade en present till min dotter som hon ska få när hon fyller år.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/jag-fyndar-som-bara-den-just-nu/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Jag fyndar som bara den just nu

  1. SNyggt! Roligt när man fyndar 😀

    Svar: Åh men fy, beklagar verkligen!! Förstår inte hur man kan göra så :O Ja jag vet att det går! Kan jag ta mig vidare från mannen jag har barn med så kan jag ta mig vidare från A:et! kram

    http://theresequeen.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *