Jag är den jag är

Om sanningen ska fram så är jag nog ingen vidare på det här med att försöka hålla en uppdatering om bloggande, det är inte så jag tycker det är tråkigt att blogga utan jag gillar det verkligen. Men ibland händer det så mycket saker och jag glömmer helt enkelt bort att blogga om det.

Blogga är för mig något som jag gör för att öva mig på att skriva och för att få ut mina tankar om livet, jag skriver ytterst lite om mina diagnos men visst har den en del med saken att göra. Den påverka självklart min vardag men jag tycker att nu efter så många år så känns det som jag kan hantera den ganska bra, inte alltid men oftast så reder jag ut de konflikter i mitt huvud som kommer med den.

Bloggandet och alla mina projekt har blivit som en terapi för mig, det känns skönt att kunna göra de olika sakerna för att rensa min skalle under dagarna.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera