Irriterad och arg på jobbet , ingen bra ide !

IMG_20160831_130839Ibland vaknar man och är bara så där jävligt irriterad och arg, man borde egentligen gå och lägga sig igen. Jag gjorde inte det utan gick till jobbet , insåg försent att det var inte en av mina bästa idéer så jag låste in mig på kontoret och satt där med musik på hög volym och grävde ner mig i någon form av självömkan. Det här var en dag då jag tror jag hatade allt och alla som jag mötte, det var absolut inte någons fel utan det var bara jag som var arg och irriterad.

Det är Bättre nu och jag har börjat varva ner och känner mig väl till mods, dock är jag så jädra trött idag och det är inget jag uppskattar alls.

Så hur mår du annars Christer, jo tack den som fråga jag mår bra annars.  

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/irriterad-och-arg-pa-jobbet-ingen-bra-ide/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Irriterad och arg på jobbet , ingen bra ide !"

avatar
Amandacarlberg.se
Gäst

Som jag sa igår man måste få känna så ibland!
Hoppas den här dagen har varit bättre?

Christer
Gäst

jepp det stämmer bra det , ja dagen är bättre idag 🙂

wpDiscuz