Intressant föreläsning, missa den inte !

img_20161009_093322Idag ska jag hasa mig iväg till föreläsningen om OCD som hålls av min vän Malin, jag är väldigt spänd på det här och det ska bli kul att lyssna på den. Vad inte många vet är att jag själv har en viss form av OCD ,  i mitt fall så känner jag mig skitig hela tiden. Jag tvättar händer konstant och duscha allt för ofta, har jag väl tvättat mina händer eller duschat så känner jag mig ren för stunden men sen går det en timme så är jag där igen och tvättar mig för då har jag rört något som kan var smutsigt.

Självklart försöker jag dölja det här och gör det ganska bra skulle jag tro, duschandet är dock något som jag inte kan dölja utan jag försöker tvinga mig att inte duscha hela tiden, men i skrivande stund har jag redan duschat 2 gånger och ska efter jag är klar med det här duscha en tredje gång.

Det är mycket därför jag vill lyssna på henne även om jag vet att våran OCD är helt olika och att min är inte är så utmärkande, men vill ni lyssna på henne så förläser hon kl 17:00 Hälsovägen 3

 

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/intressant-forelasning-missa-den-inte/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz