Ingen vila om man ska bli klar!


Godmorgon på er mina vänner och bloggkollegor!
Idag hade jag tänkt ta tag i att måla den sista väggen med mönster, samt så får det nog bli lite slipande med idag så vi blir klara med väggarna i vårat sovrum. Behöver få in bokhyllorna så vi kan börja få upp våra böcker, samt alla pärmar i dem. Jag vill ha ordning och reda på alla papper så jag vet vad allt finns. Vid tre idag ska jag på ett möte sen är det väl inte så mycket mer som ska göras idag, jo jag ska försöka få upp ett inlägg som är i samarbete med Smartson.
Men är lite osäker på om jag hinner det idag.

Vad ska ni göra idag?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/ingen-vila-om-man-ska-bli-klar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

5 thoughts on “Ingen vila om man ska bli klar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *