Ikväll får smaklökarna testa indiskt

Dagen har gått väldigt lugnt och stilla och jag har egentligen mest uppdaterat min youtube kanal och fixat lite små uppdatering på bloggen, nu ska jag göra mig klar för att äta ute med Ängel. För mig är det så härligt att bli bjuden på mat och inte bara att det är jag som bjuder när man går ut och äter, tror inte det är många som förstår hur mycket det här betyder för mig och hur glad jag är för det här.

Vi har bokat bord och ska äta på den Indisk restaurangen Dilkhush indisk och wok , jag har aldrig ätit där så det här ska bli mycket kul att prova och jag kommer njuta i fulldrag av det här.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/ikvall-far-smaklokarna-testa-indiskt/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Ikväll får smaklökarna testa indiskt"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

Hoppas ni får en toppenkväll 😀

sv: gjort 🙂

christerholm.nu
Gäst

Det var en fantastisk kväll och det var redigt gott, full pott på den maten kan man säga..

wpDiscuz