Idag sker det!


Idag kommer hantverkarna och sätter upp väggen, är hur spänd som helst över hur det här kommer bli. Kommer det blir som jag hade tänkt mig eller kommer det se helt jädra galet ut. Det här är frågor som jag har ställt mig både avigt och rätt, men jag är väldigt säker på att det kommer blir grymt bra då jag är nästan 100 % säker på vi har måttat rätt på allt.

Jag passade idag på att skissa om ritningen så ni kan se hur det kommer se ut när allt är färdigt, känns helt sjukt att för ett antal månader sen så satt jag med samma program och skissade. Då var det mer en dröm än en framtid,  nu står vi här mitt uppe i en renovering och det känns så  bra.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/idag-sker-det/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Idag sker det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *