Idag kom visitkorten som jag designat

visitkortpvisit
Idag kom mina visitkort och även de jag gjorde för Psycho Tattoo, jag tycker personligen att de blev redigt snygga. Men självklart så ego som jag är så tycker jag ju mina var snyggast, sanningen är den att jag tycker om de andra med. Har lite problem med clowner bara så jag blundar helst när jag titta på den ondskefulla varelsen. Svär att de jävla clownerna är här för att jävlas med mig och då bara med mig.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/idag-kom-visitkorten-som-jag-designat/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Idag kom visitkorten som jag designat"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

dina va absolut snyggast 😉
men de andra va också snygga!

Christer
Gäst

Mina är nog annorlunda
men tack

wpDiscuz