Idag kom min WiFi Repeater

Idag kom den min repeater till nätet här hemma, ska se om det blir lättare att komma ut på nätet från balkongen och även se så det inte dippar hela tiden som det har gjort ett tag nu.

I somras kunde man inte sitta där ute alls, det dippade som bara den. kommer att göra en ordentlig video där jag visar hur man installera den, nu var det inte så där jättesvårt att göra det här om man har lite tekniks bakgrund. Men jag kommer göra det så ni få se exakt hur man ska gör för att sätta upp den, kommer även visa var man inte ska göra.

Troligen kommer den här videon och även en Christer testar upp någon gång under helgen.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/idag-kom-min-wifi-repeater/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz