Idag är det premiär för Star Wars Rogue One


I dag ska jag på premiären av Rogue One som är en del av Star Wars sagan, ska ju säga att jag är grymt taggad för det här. Jag har sett fram emot det här sen en tid tillbaka och det ska bli så jädra kul att se den på våran ny fina biograf, vad många inte vet är att vi har en av de finaste salongerna i hela Sverige. Så har ni vägarna förbi Ronneby och vill se en film i en bra miljö så ska ni absolut göra det på Centrumbiografen.

Men i kväll sitter jag bänkad för att titta Rogue One, Jag kommer lägga upp lite bilder från biografen där de har lite rekvisita uppsatt från filmerna.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/idag-ar-det-premiar-for-star-wars-rogue-one/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *