Idag är det min dotters dag

Bild från igår när vi firade henne hos mina föräldrar.

Idag är det inte vilken dag som helst utan idag är det min dotter födelsedag, det här dagen då hon fyller 9 år. Det är helt sjukt hur tiden går, ena stunden är hon nyfödd andra stunden är hon 9 år och närmar sig med en jädra fart tonåren och det jobbiga vuxenlivet.

Idag ska vi har kalas för henne och det kommer folk från hennes klass, har hyrt lokal och allt den här gången för att det skulle bli lättare. Så den här gången slår vi till med fullkraft och gör ett kalas utan dess like för henne. Tyvärr kommer jag inte kunna lägga upp bilder från det mer än de bilder som är min dotter.

Men jag lovar ta en bild på den fina tårtan som är beställd.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/idag-ar-det-min-dotters-dag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Idag är det min dotters dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *