Idag är det första dagen på resten av ditt liv!


Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!

Idag är det måndag och jag har precis varit ute med Charlie samt vinkat av Annas son när han åkte med skoltaxin till skolan, medans jag sitter här dricker mitt kaffe så håller min dotter på att fixa till sig för att gå till skolan. Hon börjar halv 9, men jag har märkt att ju äldre hon blir desto mer tid krävs det för att hon ska komma iväg till skolan.

Hon är iallafall på väg till skolan nu, det här blev intressant väldigt annorlunda morgon för oss alla.

Men något som slog mig var att det kändes så bra allt det här, tror det kallas välbefinnande och lycka.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/idag-ar-det-forsta-dagen-pa-resten-av-ditt-liv/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

3 thoughts on “Idag är det första dagen på resten av ditt liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *