Ibland kan det bli fel även för den bästa..

För en tid sen fick jag hem ett armband från Mellands Smycken, självklart så hade jag ju valt att beställa det för att se om det var bra kvalitet på armbandet det. Det kom hem bara någon dag efter i en söt påse och med ett visitkort, tyvärr hade hon läst fel och stavat memento vivere fel , det stod momento vivere. Det är ju sånt som händer så jag kontakta henne ingen och fick ett nytt ganska omgående, det är så här man bygger uppe en bra kontakt och en fin relation med sina kunder. Med frakt så kostade armbandet bara 65 kr så jag rekommendera dem starkt.

Nästa armband blir memento mori.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/ibland-kan-det-bli-fel-aven-for-den-basta/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "Ibland kan det bli fel även för den bästa.."

avatar
zyllah.com
Gäst

Jag köpte också armband där ifrån, himla fina. <3

christerholm.nu
Gäst

Jepp de är de.

christerholm.nu
Gäst

Aha , de tar bara bilder även de. Har märkt att jag tar mindre och mindre bilder men min 😛

wpDiscuz