Ibland blir det bra även om man inte räknat med det

img_20160914_153458Ibland blir mina dagar inte redigt som jag hade tänkt mig ,men det betyder inte att de blir tråkiga för det utan de blir väldigt intressanta och givande. Jobbet bestod mest idag av att korrigera lite fel och uppdatera lite saker på hemsidan vi har på jobbet, jag hjälpte även emeliebumbi.se att få igång sin hemsida då hon tydligen nått max gräns på trafik. Med lite snack med supporten där hon har hemsidan så lyckades jag få upp hennes hemsida igen men att hon nu måste bestämma om hon vill betala mer för mer trafik.

Vid tre sen så gick jag och en vän från jobbet ner och åt lite mat på China Town, direkt efter det så fikade jag med min vän från Prickblad.se. Avslutade den här dagen med ett långt samtal med en annan vän som jag saknat väldigt mycket.

På det hela så blev inte dagens om man räknat med, men den blev nog ändå rätt bra tycker jag.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/ibland-blir-det-bra-aven-om-man-inte-raknat-med-det/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz