Hur var min resa till Malmö!


Godmorgon!
Igår blev det en väldigt långdag för mig så jag orkade inte skriva någon uppdatering om mässan, sanningen var att jag var så trött att jag höll på att somna innan jag hunnit äta kvällsmaten. Jag och J var som sagt på reptilmässa igår, vi fick med oss en mängd med saker till våra djur. Det jag inte fick med mig hem var sand till Link men annars tror jag nog jag fick med allt, blev helt klart sugen på att köpa något nytt djur men vet ju att det inte finns plats här hemma för dem.


Vad som köptes på mässan:
Day And Night Glow : Scarlett
Nektar på burk : Scarlett
2 st Repti Glow Sun 150 Watt: Link/Rajtjo/ Melody
10 Stora Råttor: Rajtjo/Melody

Vi var även förbi butiken The English Shop som helt klart en en butik i min smak, köpte dock bara ett lite paket med 10 påsar med English Tea. Stod länge och funderade på om jag skulle köpa en liten flagga med Union jack men tillslut blev det bara teet.

Det blev en bra dag tycker jag dock att vi fick göra en del byten, tycker att sånt är jobbigt då det blir en process som inte var inräknad.

Jag hoppas ni får en bra dag idag, stort grattis till alla mödrar idag på eran dag.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/hur-var-min-resa-till-malmo/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

9 Kommentarer på "Hur var min resa till Malmö!"

avatar
Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet
Gäst

Skoj med mässa 🙂

Jennifer Queen
Gäst

Låter som en bra dag 😀

Mirre
Gäst

Roligt med mässa

Amanda CL
Gäst

Åh vad är det första djuret för något? Jätte söt!!!!

Linda
Gäst

Ballt med en engelsk affär!!
Svar: Ja helt klart bra larm, för den summan.

norahsmamma
Gäst

Roligt med mässa!!

Ellen Delin
Gäst

Kul!!

wpDiscuz