Hur var filmen Stora vänliga jätten

Ja vad ska man säga om den här filmen, kan ju säga att ja tror att en del barn lätt bli uttråkade i början trotts att filmen är redigt bra och otroligt bra gjord. Vi såg den i 3D och det har dock gjort att jag har lite huvudvärk ikväll, det är nackdelen med mitt brytningsfel men jag ångar inte att vi såg den i 3D.

Jag tyckte nog den var bättre än vad min dotter gjorde, men vi fick ändå en otroligt trevlig stund och en del goa skratt så på det hela så är nog min dotter väldigt nöjd med kvällen. Bilden är mörk det är svårt att ta en bild på oss båda utan att en selfiepinne, samt så sitter vi i en mörk bio precis innan filmen ska börja.

Nu laddar jag för nästa film som blir Legenden om Tarzan på tisdag.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera