Hur ser min tatuering ut efter 1,5 månad

Nu ska vi snacka tatueringar och den här gången ska vi ta oss en titt på hur min arm ser ut efter 1,5 månad, den har läkt fint och jag är mycket nöjd med den, ena molnet blev lite mörkare men sen är ju inte moln lika ljusa eller mörka. Jag kommer att gör en video på det hela någon dag där jag beskriver det jag redan skrivit ner en massa gånger här i bloggen, men för er som är nya läsare så för en tid sen skrev jag ett lång inlägg som heter Sanningen bakom min Sanningen om mina tatueringar där jag beskriv varenda tatuering som jag gjort.
Nu ska jag dock göra en video där jag berätta om tatueringarna.

Så här ser min arm ut nu!

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/hur-ser-min-tatuering-ut-efter-15-manad/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz