Hur ser det ut med julkänslan?

img_20161203_103605God morgon min läsare idag är det en sån där fantastik kylig dag som gör att man blir lite sugen på att gå ut och fota, men här sitter jag och blogga och dricker kaffe ur min fina nördiga kopp med Suicide Squad. Den här månaden till ära så har jag julkaffe i koppen från Zoega som har en fylligare smak och inte alls så syrligt som en del kaffe kan bli.

Men nog om det och så gå vi in på en viktigaste fråga ,  hur ser det ut med julkänslan i eran familj ?  Kan ju säga att här är det då ingen julkänsla alls men skulle ni fråga min dotter så julen redan här och hon längtar så hon håller på att bli galen, visst är det så det ska vara men jag önskar att även jag kunde känna den där mysiga känslan som finns vid jul.  De senaste åren så har jag tappat den totalt, men jag har bestämt att jag ska gör allt i min makt för att försöka fixa fram lite julkänsla även i det här hushållet.

 

 

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *