Hur går då planerna med lägenheten?

Jo det går fint tycker jag nog, det känns som allt börjar trilla på plats.

Det är ju inte någon liten sak vi panera att gör med lägenheten, när allt kommer omkring så ska det passa fyra personer.

Jag har många gånger frågat mig själv om det här kommer att fungera, men ju mer jag tänker desto mer inser jag att det här kommer bli perfekt för oss alla.

Ni är säkert många som undra hur vi har tänkt med det hela, men tror mig när jag säger att vi funderat och vänta allt avigt och rätt för att det ska passa oss alla. Det var den här lösningen som var den bästa för oss som det ser ut nu. Självklart har vi sett över iden med både hus och större lägenhet, men varken hus eller lägenheter växer på träd i våran prisklass.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/hur-gar-da-planerna-med-lagenheten/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

En tanke om “Hur går då planerna med lägenheten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *