Hur blev mina klistermärken


Jag beställde för två dagar sen mina klistermärken från Stickerville.se, de kom redan idag så här snackar vi om snabbleverans. Det tackar jag särskilt för då jag var väldigt spänd på hur de skulle se ut.

Men blev jag nöjd med dem, jepp det blev jag.Tycker att de blev precis så bra som jag hade hoppats på, det är nästan så jag önskar att jag redan hade beställt 50 st som min tanke från början. Men nu vet jag att de är både snabba, de är pålitliga men framförallt så blir klistermärkena grymt snygga.

Men vad ska du ha dem till?
Det här är reklam som jag kommer att sätta på saker jag skickar iväg, loggan är mitt varumärke. Det är med den logga som folk kommer känna igen mig när man är ute på mässor mm.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Hur blev mina klistermärken

Kommentera