Hur blev det med min adventskalender?

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Jag brukar göra en adventskalender varje år som jag delar på bloggen, även det här året hade jag tänkt göra en som ni skulle få ta del av. Men tyvärr så fanns det inte den tiden att göra den på bloggen så det kommer att bli en något simplare kalender på Instagram i år. Den kommer även att delas på min facebook sida.

Gå gärna in och följa mig på Instagram och Facebook så ni inte missar årets adventskalendern.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/hur-blev-det-med-min-adventskalender/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

10 tankar om “Hur blev det med min adventskalender?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *