Hittade en läcker sak på Wish.com

För några dagar så kunde jag inte låta bli att beställa hem den här lilla saken från Wish, ja jag vet att det kanske är lite overkill men jag kunde inte låta bli då den bara kostade 29 kr med frakt. Måste säga att det är redigt farligt att hänga på den sidan på kvällarna , det blir lätt att att man förser sig med saker som man egentligen kanske inte behöver men att de är så jädra läckra. Det här var ju bara en sån sak man måste ha om man gillar tatueringar.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/hittade-en-lacker-sak-pa-wish-com/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Hittade en läcker sak på Wish.com

  1. Pappas flickvän shoppar en massa på Wish, jag har dock inte gjort det trots att jag funderat på’t. Känns som att kvaliteten är fruktansvärt dålig där, och då vet jag inte om det är värt det. <3

    1. Jag tror det handlar lite om vad man köper, man får se upp för fällorna. Jag har köpt både bra och dåliga saker där. Testa du och se du kanske blir lika fast som jag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *