Helgen i Växjö

img_20160923_150227Jag är nu hemkommen från Växjö och har haft en helt fantastik helg med mycket skratt och en del allvar, men det mest handlade om att må bra och kunna ladda batteri för kommande vecka.

Vi har faktiskt inte gjort så där jättemycket mer än ätit gott och bara umgåtts och även spelat lite spel, ibland behöver man ha de här helgerna bara för att kunna orka vidare med nya energi.
Testade förövrigt riktigt heta chips som brände redigt mycket på tungan, ett mer utförligt test på det kommer om några dagar. Ska dock säga att det kände redigt mycket och jag fick ont i magen av dem så jag rekommenderar inte dem för folk med samma mage som jag har.

Min rygg fick en del stryk då jag sov på soffan med bara filtar , det brukar inte vara farligt att sova på soffan annars men när ryggen redan mår dåligt så är det inte att rekommendera att sova så.

För er som följer mig på instagram så har ni nog sett en del bilder från helgen..

Bild bomb

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/helgen-i-vaxjo/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Helgen i Växjö"

avatar
Emma
Gäst

Tack för en superbra helg, den behövdes!

Christer
Gäst

Tack själv , ja den behövdes..

wpDiscuz