Hade vi så stökiga rum när vi var små?

Nöjd dotter
Nöjd dotter

Idag har jag tagit mig tid att städa ut min dotters rum, fatta ni hur stökigt det var, jag kunde knappt gå in utan att snubbla runt som Bambi på hal is. Jag begriper inte hur det lyckas får det så stökigt på så kort tid , det är som om de är tusen personer och river upp hel rummet på en gång. Självklart överdriver jag men det ligger en del sanning bakom det hela, för jag begriper inte hur de lyckas med det här konststycket att stöka ner rummen på så kort tid. Det här är något som vi föräldrar aldrig kommer att förstå, för vi var väl inte så stökiga eller hur?

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/hade-vi-sa-stokiga-rum-nar-vi-var-sma/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz