Gräsänkling i ett par dagar..

Photo by Ozan Safak on Unsplash

Godmorgon min vänner och bloggkollegor!
Idag är det torsdag och min sambo ska åka till Malmö för att hjälpa sin mamma lite, med andra ord kommer jag bli ensam med våra små huliganer fram tills på söndag. Evigt tacksam att de faktiskt är så självständiga som de är, känner att där har jag en stor fördel som förälder. Det kommer bli lite ensamt och jag kommer saknar henne otroligt mycket, trots att det bara är några dagar.

Som ni märker så har jag börjat ta upp viktiga ämnen inom marknadsföring för bloggare, detta är ett ämne jag kommer att ta upp då och då för att det råder en ganska stor brist på bland bloggare.

Dessa inlägg finns ute just nu!
Marknadsföringslagen och bloggar
Marknadsföring till barn och unga
Måste jag skatta för de produkter jag får?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/grasankling-i-ett-par-dagar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

12 tankar om “Gräsänkling i ett par dagar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *