Godmorgon från Kallinge..

Godmorgon min vänner , idag är det lördag om ni nu har missat det. Vi sitter nu och äter frukost , jag ska åka hem till min lägenhet och tvätta lite innan jag åker upp hit igen. A ska med sin familj forstätta städa lägenheten , självklart ska jag hjälp till när jag kommer upp igen.

Jag hoppas att ni får en fin lördag …

 

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/godmorgon-fran-kallinge/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Godmorgon från Kallinge.."

avatar
Amanda CL
Gäst

God eftermiddag/kväll(?)

hoppas städningen går bra för er!

wpDiscuz