Gissa vem som är taggad för Ronneby Tattoo-Event.

14051674_1066757703393418_6565471804199853955_n-1

Ikväll är det äntligen dax för Ronneby Tattoo-Event som jag har sett fram emot att gå på, så här har det förhandlats och donats med min syster så att min dotter kan vara där de timmarna jag är där och kollar upp det hela och kanske kunna ta några bilder så jag har något att använda till min artikel.

Det här ska blir redigt kul och jag är väldigt spänd på hur de har fixat upp det hela då Puls inte är en så där jättestor lokal, kommer kanske presentera mig för lite fler tatuerare och se vad de skulle kunna åstadkomma på min hud.  Jag har fler ställen som det ska tatueras på så jag ser väldigt mycket fram emot det här, skriver inte så mycket mer än så här nu utan jag låter er vänta tills jag varit där och kunnat smälta det hela och hunnit skriva en artikel om det.

 

Follow me
Dela och gilla
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz