Garderoben som gud glömde…

God morgon mina vänner,vad ska ni göra denna söndag?
Idag ska vi ta tag i något som jag har våndats och haft mycket ångest över, vi ska ta tag i garderoben som gud glömde. Detta är en garderob som har fungerat som ”slänger jag in skiten där så ser jag det inte” garderob, nu ska det bli en klädgarderob. Det är alltid bra med mycket yta för kläder, kläder kan man inte få för lite av.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/garderoben-som-gud-glomde/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Garderoben som gud glömde…"

avatar
Therese
Gäst

Jag är så glad att jag inte har en klädkammare hahaha min källare ser ut så typ 😛

Svar: Ja det är riktigt skönt 😀 Äntligen kan jag andas och sätta mig själv på första plats 😀 Tack. kram

http://theresequeen.com

christerholm.nu
Gäst

Min vind är värre än garderoben så den ska bli kul att rensa 😛
Det gör du rätt i, sätt dig själv först 🙂

wpDiscuz