Fungera Pinterest för mig?


God kväll på er mina vänner!
Det blev inte så mycket skrivande som jag hade hoppats idag, det blev att plocka lite här hemma istället. Tror även jag suttit och pratat med Martin i ett par timmar, man skulle kunna tro vi hade kafferep men så var det inte. Vi satt mest och snackade om Pinterest om hur man skulle kunna få det att fungera med våra bloggar. Nu var det nog inte flera timmar, men det var nog någon timme till och från skulle jag tro.

Vet ej vad ni tycker men jag har försökt så gott jag kunna med min kanal där? Tror det kan fungera om jag fortsätter arbeta med den på det sätt jag gjort nu.

Ni får hemskt gärna komma med åsikter om det här, är det bra eller är det bara ytterligare en onödig kanal.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/fungera-pinterest-for-mig/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett lite mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

8 Kommentarer på "Fungera Pinterest för mig?"

avatar
Martin
Gäst

Ja det ska bli intressant det här, får se om det leder någon stans eller om vi lagt ner tid i onödan 🙂

Jennifer
Gäst

Jag kan inget om pinterest så kan tyvärr inte yttra mig

Karoline
Gäst

Spännande 😊

maxarna
Gäst

Jag använder pinterest till vissa bilder som jag själv tycker passar där men vet inte om det ger min blogg särskilt mycket. Lycka till

Martin
Gäst

Det var kul och snacka igår och jobba tillsammans med Pinterest och bolla idéer. 🙂 SV: Tack, jo det hoppas jag med. Känner jag att jag blir rädd för att göra fel så är den bra att titta på 🙂 Jo de är långsamma när du själv tar initiativ, annars kör de över dig med hull och hår.

TinaGustafsson.com
Gäst

Jag älskar Pinterest! Jag hämtar mycket inspiration därifrån 🙂

wpDiscuz