Fotografering och inspiration

grasstor
Det är evigheter sen jag var ute på en länge runda och fotade så idag fick det bli en sån dag, det här är något av det underbaraste jag vet att bara ge mig ut på en promenad och fota. Man kan säga att det är här jag får utlopp för min kreativitet det är även under rundorna som jag får min inspiration till väldigt mycket av det jag gör.

Jag kan gå där och helt plötsligt får jag en ide på hur jag ska gör en hemsida eller rent av en ny logga, mycket av det har nog med att det är då jag kan stanna upp och få lite harmoni.
En av av de vackraste platser som finns är vägen till Silfverforsen, det är så otroligt vackert och sagolikt att man kan inte låta bli att förundras varje gång hur vackert och fint det är.
grassstor2

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/fotografering-och-inspiration/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz