Första tonerna från In Flames nya album

maxresdefault
In Flames släpper nytt album den 11 November och det vi har hört hittils från den kommande skivan är grymt bra och jag personligen blir överraskad att jag tycker det här är bra. Jag har egentligen inte tyckte bandet varit något att ha sen skivan Clayman som släpptes 2000, nu så här 16 år senare så är jag redo att ta upp kontakten med bandet som jag haft någon form av hatkärlek till.

Så vad tycker ni om de nya låtarna från deras kommande album Battles.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/forsta-tonerna-fran-in-flames-nya-album/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Första tonerna från In Flames nya album"

avatar
www.theblogofheavymetal.com
Gäst
www.theblogofheavymetal.com

Måste säga att jag gillade The End! The Truth tar nog några lyssningar till dock..
Tycker själv In Flames har gjort mycket bra sen Clayman. Både Reroute to Remain, Come Clarity och Sounds of a Playground Fading tillhör mina favoriter med bandet. Siren Charms, Soundtrack to your escape och A sense of purpose var, såhär i efterhand, sådär dock.

Christer
Gäst

Som jag skrev så har jag nog aldrig gett bandet den ärliga chans jag borde ha gjort och det är beklagligt från min sida. Jag tycker dock väldligt mycket om de låttar som jag hört nu och jag kommer att göra en recension på skivan så fort jag får möjligheten.

wpDiscuz