För och nackdelar med Wish.com


Det finns många saker som är bra med Wish.com , men det finns en jädra massa saker du ska ta dig i akt för när du handlar från Wish.
Vill du ha en vara snabbt , glöm Wish då för här tar det nästan 2 månader att få en sak.

Har du tur så kommer de inom den närmaste månaden, kvaliteten är lite si och så en del produkter, men det är det pris man får betala för att det är billigt. Nu har inte just jag stött på några större problem med kvaliteten på produkterna men sen tar jag mig tid och gå igenom sida efter sida och jämför alla produkter tills jag hittar en som passa mig bra. Nackdel är att alla produkter står momsfria så du måste tänka lite längre än näsan räcker innan du köper produkten du så gärna vill ha.

Jag har köpt mycket fint från sidan och är nöjd överlag men sen kan jag sitta timme efter timme med och kolla igenom allt jag ska köpa, på det här sättet så hittar jag det jag vill ha till den bästa kvaliteten.

Priset samt att man kan nästan hitta allt möjligt på sidan som är bra att ha till överkomliga priser är nog det bästa med hela sida, men är du medveten om de saker som jag nämnt tidigare i inlägget så är det här sidan för dig som vill fynda.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/for-och-nackdelar-med-wish-com/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "För och nackdelar med Wish.com"

avatar
zyllah.com
Gäst

Jag har funderat på wish, men inte riktigt vågat handla därifrån än. <3

christerholm.nu
Gäst

tycker du ska testa , man kan fynda redigt mycket

christerholm.nu
Gäst

Jepp Wish är underbart på många sett

wpDiscuz