Filmat när min vän tatueras

Så idag har jag varit och fotat och filmat lite när min vän tatuerade sig, det var en ganska intressant uppleves att vara åskådare den här gången och inte den som satt i stolen och blev gaddad. Men jag blev otroligt sugen att sätta mig där igen, men jag får vänta det är den bistra sanningen.

Tatueringen blev grymt bra och jag kan ju säg att jag tycker det är jättekul att hon valde att lägga en design som jag gjort, jag låter bilderna tala för sig så får ni en inblick i tatueringens underbara värld.

tattooanna01

tattooanna012

tattooranka

12490388_10207956085038532_523643186_o

Filmen kommer jag lägga upp på min Youtube kanal, ni får reda på när den är helt klar och jag är nöjd med redigeringen.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/filmat-nar-min-van-tatueras/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Filmat när min vän tatueras"

avatar
Anna
Gäst

Tack för att du ritade och designade tatueringen, jag är så grymt nöjd med hur den blev.
Självklart ska jag inte sticka under stolen med att det kändes ganska så ordentligt på vissa partier, när han tatuerade. Men de var absolut värt smärtan, när det blev ett sånt bra resultat.
Nu kommer du få designa nästa tatuering åt mig med ?

wpDiscuz