Få börjar skriva fler recensioner

9494088_300x300De flesta vet att jag startade upp en sidan som heter Sweden Metal 2003 som än i dag finns kvar, det händer att det kommer in skivor trotts att jag inte är aktiv där längre. Men jag är så pass snäll att jag lägger upp recensioner på dem här istället. Visst den här sidan är inte alls lika stor som Swede Metal äroch kommer nog aldrig att bli men skivorna kommer ut och folk kan läsa dem här istället.

De skivor jag ska skriva om nu är:
Subztain – Brother by choice not by blod
Jesus Chrüsler Supercar – 35 Supersonic

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/fa-borjar-skriva-fler-recensioner/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz