En helt vanlig söndag

img_20161016_130457Dagen har mest spenderats åt att skriva artiklar och att städa lite här i lägenheten, det är en ganska typiskt söndag skulle jag säga. I Skrivande stund lyssnar jag lite på In Flames och funderar på om jag skulle ta en runda ner till gymmet och ta en lite kortare rund på löpbandet, det känns nästan som att jag skulle behöva göra det idag.

Ska jag försöka hålla mig i form så måste jag börjar springa lite mer regelbundet så man får upp flåset, hade inte vädret varit så jädra kyligt så hade jag gärna sprungit ute ikväll men det känns inte så lockande att göra det.

Kvällen blir att ladda inför ny jobbvecka med en massa att göra.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/en-helt-vanlig-sondag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz