En händelselös dag i caféet!

IMG_20160822_075148Idag har det varit en ganska händelselös dag, jag har jobbat i caféet hela dagen, tycker det är helt okej om det kommer folk men ibland kan det blir så där sjukt tråkigt och då sitter man nästan och sover på jobbet. Det är psykiskt jobbigt och är man då själv så blir det nästan olidligt, det är då min jag upplever att min ADHD är ett problem. För samtidigt som man blir trött så blir man så jädra rastlös, det är nästan så jag blir irriterad för att det inte finns att göra. Men det är ju klart att det finns att göra, jag skulle kunna damma av i butiken, damma i loggian eller bara räfsa lite på gången. Men man kommer inte på sig själv att göra det just då utan man sitter ner och ser mer eller mindre dum ut, det får bli ändring på det tills imorgon.

Livet är bra skumt ibland.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/en-handelselos-dag-i-cafeet/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz